Vendsyssel september 2024

Vi sejlede til Århus fra Sjællands Odde. På færgen mødte vi Vikka og Kurt, der var på vej til Vestjylland også.

Fotoklubben var indkvarteret på Munchs Badehotel i Tornby Strand.

Efter eftermiddagskaffe gik vi tur på stranden. Anne-Grete fik fødselsdagsgave. En solid 3-retters menu og derefter aftenhygge. Søndag: Lis og jeg gik morgentur før morgenmaden. Vi sluttede med bytur i Hjørring og besøg hos Jan. Vi fik en portion suppe hos Edith i Møllegårde inden vi kørte til Skagen vandrehjem. En rundtur i Skagen inden vi spiste rugbrødsmad på vandrehjemmet. Vi var der helt alene på vandrehjemmet.

Lørdag gik vi til Skagen Museum. Krøyers store maleri fra Børsbygningen er midlertidigt udstillet i Skagen. Om eftermiddagen en tur til Grenen. Her var mere bølgesammenstød end jeg har oplevet før. Kaffe + kage på cafe’ “De 2 Have”.
Søndag morgentur ud mod den Tilsandede kirke. Flot solopgang. Efter morgenmaden gik vi til kirke i Skagen. Eftermiddagsturen gik til Gl. Skagen. Vandretur mellem de store sommerhuse, op på bakken med sømærket og den gamle kirkegård. Efter kaffe på vandrehjemmet – vi var stadig alene – gik vi tur ved den Tilsandede kirke. Vi var ikke helt alene på vandrehjemmet, da der kom en finsk kvinde.
Mandag kørte vi hjemad via små snoede veje gennem Vendsyssel med stop i Hammer Bakker.

Fotos der ikke ses i Relivefilmene